μενού
Το καλάθι αγορών σας

Συμμετοχή & Συνεργασίες

Schmerzverband

Ο αυστριακός φονικός πόνος είναι μια κοινότητα ενδιαφέροντος για τους ασθενείς με πόνο, τους συγγενείς τους, τους γιατρούς, τους θεραπευτές και τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα. Η ένωση του πόνου έχει καταστήσει την αποστολή της να ακούει τους θιγόμενους ανθρώπους και εργάζεται διαρκώς για να αναγνωρίσει τον χρόνιο πόνο ως χωριστή ασθένεια προκειμένου να ανοίξει νέες δυνατότητες για τη θεραπεία και την πρόληψη του χρόνιου πόνου.


Deutscher Hanfverband (DHV)

Η γερμανική ένωση κάνναβης, σύντομη DHV, είναι μια επαγγελματική υπεράσπιση της γερμανικής βιομηχανίας κάνναβης. Ο μακροπρόθεσμος στόχος της DHV είναι η νομιμοποίηση των προϊόντων κάνναβης ως διεγερτικό. Η DHV εργάζεται ήδη κατά των διακρίσεων εις βάρος των καταναλωτών κάνναβης και δεσμεύεται να διευκολύνει τη χρήση της κάνναβης ως οικολογικής πρώτης ύλης και για ιατρικούς σκοπούς στη Γερμανία.


Weedmaps

Το Weedmaps είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν εταιρείες κάνναβης στην περιοχή τους. Αξιολογήστε και συζητήστε στην κοινότητα. Η βάση δεδομένων Weedmaps περιέχει πάνω από 3.000 διεθνείς εταιρείες κάνναβης, καθώς και πληθώρα πληροφοριών σχετικά με την κάνναβη και τις χρήσεις της.