μενού
Το καλάθι αγορών σας

μέθοδοι πληρωμής

πληρωμή


Αγορά σε λογαριασμό / μερική πληρωμή / δόση πληρωμής


Για αξία αγοράς μέχρι € 500.00, είναι διαθέσιμη η επιλογή "αγορά στο λογαριασμό". Απλά επιλέξτε "Buy on account" ως μέθοδο πληρωμής στο checkout. Στη συνέχεια, θα λάβετε το τιμολόγιό σας με email μία εργάσιμη ημέρα μετά την παράδοση. Στη συνέχεια, έχετε 14 ημέρες για να μεταφέρετε το οφειλόμενο ποσό. Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του 12ψήφιου προορισμού στο τιμολόγιό σας.

Η χρηματοδότηση (πληρωμή δόσης) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αξία αγοράς € 150,00 και μέχρι αξία αγοράς € 3000,00 (εκάστη με έξοδα αποστολής και νόμιμο ΦΠΑ). Μπορείτε να επιλέξετε από 3 έως και 24 δόσεις.

Λάβετε υπόψη ότι η πληρωμή αγοράς / δόσης αγοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν η διεύθυνση χρέωσης αντιστοιχεί στην ιδιωτική σας κατοικία. Η διεύθυνση παράδοσης πρέπει να είναι ίδια με τη διεύθυνση χρέωσης (δεν υπάρχει διαφορετική διεύθυνση παράδοσης).

Η αγορά στο λογαριασμό / η μερική πληρωμή / δόση πληρωμής διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:

Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία


Διεθνείς πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες - Visa, Mastercard, MaestroΠληρώστε άνετα και χωρίς κινδύνους με τη Visa ή MasterCard. Θα ζητήσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Και όλα χωρίς κινδύνους με Mastercard SecureCode και Verified by Visa. Σημείωση: Η κάρτα σας πρέπει να υποστηρίζει τη λειτουργία 3-D Secure και να εκδίδεται από μια τράπεζα σε μία από τις ακόλουθες χώρες.

Η πληρωμή με κάρτα είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες χώρες:
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο / Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, την Ουγγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία


Πληρώστε άνετα και χωρίς κινδύνους με το Diners Club ή το MaestroCard. Θα ζητήσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Και όλα χωρίς κινδύνους με το Diners Club ProtectBuy και το Maestro SecureCode. Σημείωση: Η κάρτα σας πρέπει να υποστηρίζει τη λειτουργία 3-D Secure και να εκδίδεται από μια τράπεζα σε μία από τις ακόλουθες χώρες.

Η πληρωμή με κάρτα είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες χώρες:
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο / Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, την Ουγγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία


Τοπικές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες - Carte Bleue, CartaSi Italy, Dankort
Πληρώστε άνετα και χωρίς κινδύνους με το Carte Bleue, το CartaSi Italy ή το Dankort. Θα ζητήσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Και όλα τα μη ασφαλή με το Carte Bleue 3-D Secure, το CartaSi 3-D Secure και το Dankort Secured by Nets. Σημείωση: Η κάρτα σας πρέπει να υποστηρίζει τη λειτουργία 3-D Secure και να εκδίδεται από μια τράπεζα σε μία από τις ακόλουθες χώρες.

Η πληρωμή με κάρτα είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες χώρες:
Γαλλία, Δανία, Ιταλία

 

 Προκαταβολή (μεταφορά SEPA)


Θα σας δώσουμε μετά την παραγγελία τα στοιχεία του λογαριασμού μας για την κατάθεση. Με τραπεζικό έμβασμα πριν από τις 12 το πρωί, με ημερομηνία αξίας της σήμερα, έχουμε πάρει τα χρήματα συνήθως την ίδια ημέρα. Τα άρθρα θα δεσμευτούν ή θα παραγγελθούν αμέσως μετά την παραγγελία. Για παραδόσεις από εξωτερική αποθήκη, τα στοιχεία παραγγέλλονται μόνο μετά την παραλαβή της πληρωμής.


Προκαταβολή (μεταφορά ACH / ABA)


Θα σας δώσουμε μετά την παραγγελία τα στοιχεία του λογαριασμού μας για την κατάθεση. Με μια μεταφορά πριν από τις 12 η ώρα, με ημερομηνία αξίας σήμερα, λαμβάνουμε τα χρήματα συνήθως την ίδια μέρα. Τα άρθρα θα δεσμευτούν ή θα παραγγελθούν αμέσως μετά την παραγγελία. Για παραδόσεις από εξωτερική αποθήκη, τα στοιχεία παραγγέλλονται μόνο μετά την παραλαβή της πληρωμής.

Οι πληρωμές ACH / ABA είναι ηλεκτρονικές πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω του δικτύου αυτοματοποιημένων λογαριασμών (ACH) και του δικτύου τραπεζών American Bankers (ABA). Τα κεφάλαια μεταφέρονται από έναν τραπεζικό λογαριασμό σε άλλο με τη βοήθεια ενός μεσάζοντος που μεταφέρει κεφάλαια στον τελικό προορισμό. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές μπορούν να προσφέρουν οφέλη τόσο στους εμπόρους όσο και στους καταναλωτές.

Το ACH / ABA διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
Τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής


SofortBanking - Άμεση τραπεζική μεταφορά


Το SofortBanking είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών με πιστοποίηση TÜV, βασισμένο στο αποδεδειγμένο ηλεκτρονικό τραπεζικό σύστημα με είσοδο PIN / TAN για ασφαλή και γρήγορη επεξεργασία των online αγορών σας. Μέσω του ασφαλούς εντύπου πληρωμής από το Klarna, το οποίο δεν είναι προσβάσιμο από τους εμπόρους, η SofortBanking πραγματοποιεί αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο μια μεταφορά στον ηλεκτρονικό σας τραπεζικό λογαριασμό. Το ποσό της αγοράς μεταφέρεται άμεσα και απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του λιανοπωλητή.

Τα πλεονεκτήματά σας με το SofortBanking:
Βολικό - Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μεταφορά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο CANVORY. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να μεταβείτε στον ιστότοπο της τράπεζάς σας. Αυτό εξοικονομεί χρόνο!
Πρακτική - Τα δεδομένα για τη μεταφορά σας είναι ήδη προπληρωμένα (ποσό τιμολογίου, δικαιούχος πληρωμής, αριθμός παραγγελίας κ.λπ.). Η κουραστική πληκτρολόγηση και συμπλήρωση της φόρμας μεταφοράς δεν είναι πλέον απαραίτητη.
Εξίσου ασφαλής με την ηλεκτρονική τραπεζική - το σύστημα δέχεται τον ίδιο κωδικό PIN και αναγνωρίζει τα έγκυρα TAN της τράπεζάς σας, δεδομένου ότι συνδέεστε στην τράπεζά σας με αυτά τα δεδομένα.

Πώς λειτουργεί
Κατ 'αρχήν, κάθε χρήστης του Διαδικτύου μπορεί να χρησιμοποιήσει την άμεση μεταφορά ως μέθοδο πληρωμής εάν έχει ενεργοποιημένο λογαριασμό ηλεκτρονικής τραπεζικής με διαδικασία PIN / TAN. Λάβετε υπόψη ότι η άμεση μεταφορά δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε λίγες τράπεζες. Ως δεδομένα πρόσβασης για την άμεση μεταφορά που χρειάζεστε:
• Ο τραπεζικός σας κωδικός
• Ο αριθμός λογαριασμού σας
• Τα δεδομένα πρόσβασης για την είσοδό σας στην τράπεζά σας (αριθμός άμεσης τραπεζικής ή αριθμός λογαριασμού ανάλογα με την τράπεζα)
• Ο αριθμός PIN που χρησιμοποιείτε επίσης στην τράπεζά σας
• Το TAN σας, το οποίο σας ανατέθηκε από την τράπεζά σας

Το SofortBanking διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία / Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Πολωνία

 

 eps - Άμεση τραπεζική μεταφορά


EPS (Πρότυπο E-πληρωμή) είναι ένα πολύ βολικό σύστημα πληρωμών, καθώς βασίζεται στις υπάρχουσες ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές πλατφόρμες. Εάν επιλέξετε αυτήν την επιλογή πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στη συνήθη ηλεκτρονική σας τραπεζική. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες (όνομα λογαριασμού, αριθμός λογαριασμού, σκοπό, κ.λπ.) έχουν ήδη κατατεθεί.

Το πλεονέκτημά σας: Το ποσό πιστώνεται αμέσως στο λογαριασμό μας, ώστε να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας πιο γρήγορα.

Τα Eps είναι διαθέσιμα στις ακόλουθες χώρες:
Αυστρία


giropay - Άμεση τραπεζική μεταφορά


Το giropay είναι μια μέθοδος ηλεκτρονικής πληρωμής που προσφέρεται από πάνω από 1.500 τράπεζες και τράπεζες καταθέσεων ταμιευτηρίου. Με βάση την ηλεκτρονική τραπεζική με PIN και TAN, επιτρέπει την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή πληρωμή μέσω ηλεκτρονικής μεταφοράς.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός ελέγχου για ηλεκτρονική τραπεζική σε μια συμμετέχουσα τράπεζα ή τράπεζα ταμιευτηρίου.

Το Giropay διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
Γερμανία


Bancontact / Mister Cash - Άμεση τραπεζική μεταφορά


Το Bancontact / Mister Cash είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών που αναπτύχθηκε από τις τράπεζες στο Βέλγιο και είναι παρόμοιο με το σύστημα πληρωμών iDEAL στις Κάτω Χώρες. Οι τράπεζες μέλη είναι η Dexia, BNP Paribas, ING, Fortis, KBC, CBC, AXA Bank, VDK και η Record Bank. Η χρήση είναι πολύ απλή, γρήγορη και πάνω από όλα αξιόπιστη και ασφαλής. Όλοι οι Βέλγοι πελάτες των παραπάνω τραπεζών που χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή τραπεζική μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Bancontact / Mister Cash. Μπορείτε να πληρώσετε άμεσα τις αγορές σας μέσω του Bancontact / Mister Cash στο γνωστό τραπεζικό περιβάλλον σας. Δεν είναι απαραίτητο να συνάψετε ειδική εγγραφή για το σκοπό αυτό και δεν υπάρχουν πρόσθετα τέλη. Οι πληρωμές που πραγματοποιείτε υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μπορείτε να τις ελέγξετε αμέσως στη δήλωση του λογαριασμού σας στο διαδίκτυο.

Πώς πληρώνετε με την Bancontact / Mister Cash;
1. Επιλέξτε Bancontact / Mister Cash ως μέθοδο πληρωμής
2. Εισαγάγετε τον αριθμό λογαριασμού και την ημερομηνία λήξης
3. Θα μεταφερθείτε τώρα σε ασφαλή σελίδα στην τράπεζά σας, χρησιμοποιήστε τον αναγνώστη καρτών Digipass για να αποδεχτείτε την πληρωμή
4. Ελέγξτε τα δεδομένα και επιβεβαιώστε την πληρωμή

Το Bancontact / Mister Cash διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
Βέλγιο


iDEAL - Online Άμεση τραπεζική μεταφορά


Με το iDEAL μπορείτε να πληρώσετε για τις online αγορές σας με ασφάλεια και ευκολία. Το iDEAL είναι ένα σύστημα που σας συνδέει απευθείας με την ηλεκτρονική τραπεζική σας. Πληρώνετε γρήγορα, με ασφάλεια και ευκολία στο οικείο ηλεκτρονικό τραπεζικό περιβάλλον στην τράπεζά σας. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε, να κατεβάζετε αρχεία ή να ανοίγετε λογαριασμό. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται αμέσως και είναι άμεσα ορατές στην ηλεκτρονική κατάσταση λογαριασμού της τράπεζάς σας. Επιπλέον, το όνομα και ο αριθμός λογαριασμού σας είναι γνωστοί μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αφού εγκρίνετε την πληρωμή.

Πώς πληρώνομαι με το iDEAL;
1. Επιλέξτε iDEAL ως μέθοδο πληρωμής
2. Επιλέξτε την τράπεζά σας, θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της τράπεζάς σας
3. Συνδεθείτε στη σελίδα σύνδεσης της τράπεζάς σας με τον αριθμό λογαριασμού και τον κωδικό PIN
4. Ελέγξτε τα στοιχεία της πληρωμής σας και επιβεβαιώστε την πληρωμή

Το iDEAL διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
Ολλανδία


Przelewy24 - Άμεση τραπεζική μεταφορά


Επιλέξτε για γρήγορη και ασφαλή πληρωμή μέσω του Przelewy24. Μόλις επιλέξετε αυτή τη μέθοδο πληρωμής, όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες αποστέλλονται αυτόματα στο Przelewy24. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την τράπεζά σας και να κάνετε την πληρωμή χρησιμοποιώντας το TAN, όπως συμβαίνει με μια τυπική μεταφορά. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η πληρωμή θα μας αποσταλεί σε πραγματικό χρόνο. Η μέθοδος πληρωμής Przelewy24 υποστηρίζει πληρωμές από περισσότερες από 165 τράπεζες και διάφορες άλλες μεθόδους πληρωμής. Το Przelewy24 είναι η πιο χρησιμοποιημένη μέθοδος πληρωμής στην Πολωνία. Πληρώστε αξιόπιστα και γρήγορα. Η παραγγελία σας μπορεί να επεξεργαστεί και να σταλεί αμέσως.

Το Przelewy24 διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
Πολωνία


MultiBanco / MB Way / Payshop


Το Multibanco είναι ένα διατραπεζικό δίκτυο στην Πορτογαλία που διαχειρίζεται η SIBS Sociedade Interbancária de Serviços, το οποίο προσφέρει στους κατόχους καρτών πάνω από 60 υπηρεσίες, από τις αναλήψεις μετρητών σε ΑΤΜ έως τις πληρωμές στο διαδίκτυο. Μετά την αγορά, θα πρέπει να κάνετε την πληρωμή το συντομότερο δυνατό. Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα που παρέχονται: οντότητα, αναφορά και ποσό. Οι πληρωμές Multibanco ισχύουν για 3 ημέρες. Μετά από αυτή την περίοδο, η παραγγελία θεωρείται άκυρη και θα ακυρωθεί.

Το MB Way είναι ασφαλές και αυστηρά εμπιστευτικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή MB Way ή τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας και το MB Way PIN για πληρωμή. Η πληρωμή MB Way πραγματοποιείται αμέσως με ένα παράθυρο επιβεβαίωσης 5 λεπτών. Μετά από αυτό το διάστημα, η παραγγελία θεωρείται άκυρη και θα ακυρωθεί.

Με την υπηρεσία Payshop μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας σε εμπορικές εγκαταστάσεις με το σύστημα εγκατεστημένο με ασφάλεια και δωρεάν.
Πηγαίνετε σε έναν πράκτορα της Payshop (CCT, σουπερμάρκετ, καταστήματα ευκολίας, πρατήρια καυσίμων, καταστήματα καπνού, καταστήματα χαρτικών, περίπτερα και καφέ) με το τιμολόγιο CANVORY, πραγματοποιήστε την πληρωμή και κρατήσετε την απόδειξη. Η πληρωμή μέσω αυτής της διαδρομής μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες. Οι πληρωμές Payshop ισχύουν για 3 ημέρες. Μετά από αυτή την περίοδο, η παραγγελία θεωρείται άκυρη και θα ακυρωθεί.

Σε περίπτωση αποτυχημένων πληρωμών, θα λάβετε εναλλακτικά τα στοιχεία IBAN μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λίγες μέρες αργότερα για να μπορέσουμε να εκτελέσουμε μια μη αυτόματη τραπεζική μεταφορά.

Το MultiBanco / MB Way / Payshop διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
Πορτογαλία


Neosurf


Το Neosurf είναι μέθοδος πληρωμής υπό μορφή προπληρωμένης κάρτας, δηλαδή κάρτας με προπληρωμένη προκαταβολή. Οι προπληρωμένες κάρτες Neosurf διατίθενται σε € 10, € 15, € 20, € 30, € 50 και € 100 και μπορούν να αγοραστούν μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε μετρητά μέσω καταστημάτων σε όλες τις χώρες που αναφέρονται παρακάτω.

Όλα τα καταστήματα συνεργάτες της Neosurf μπορούν να βρεθούν στο www.neosurf.com

Το Neosurf διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τσεχική Δημοκρατία


paysafecard


Ποιος θέλει να πληρώσει στο διαδίκτυο χωρίς τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή πάροχος υπηρεσιών πληρωμής με την υποχρέωση λογαριασμό σίγουρα χρησιμοποιήσετε paysafecard. Επειδή η paysafecard είναι μια προπληρωμένη κάρτα Systen με 16-ψήφιο κωδικό PIN, το οποίο προς το παράδειγμα Στα σούπερ μάρκετ μπορείτε να αγοράσετε βενζινάδικα ή στάσεις προπληρωμένης κάρτας. paysafecard είναι αξίας 10, 15, 20, 25, 30, 50 ή 100 EUR διαθέσιμες. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας διακομιστής θα μεταφερθείτε στην οποία πρέπει να εισαχθεί ένας κωδικός PIN 16-ψήφιο από την πλευρά της paysafecard.com. Στη συνέχεια, μπορούμε να έχουμε το ποσό που έχει προκύψει με τη σειρά και τις πιθανές υπόλοιπο πίστωσης είναι ακόμα διαθέσιμες στην paysafecard.

Όλα τα συνεργεία της Paysafecard μπορούν να βρεθούν στη διεύθυνση www.paysafecard.com

Το Paysafecard διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής / ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία


paysafecash


Paysafecash - αγοράστε online, πληρώστε εκτός σύνδεσης με μετρητά - είναι τόσο εύκολο:
1.) Επιλέξτε το Paysafecash κατά το checkout και λάβετε τον barcode
2.) Σάρωση γραμμωτού κώδικα σε καταστήματα συνεργάτες της Paysafecash και πληρωμή
3.) Έτοιμη - η παραγγελία σας θα παραδοθεί σε εμάς!

Όλα τα καταστήματα συνεργάτες της Paysafecash βρίσκονται στη διεύθυνση www.paysafecash.com

Το Paysafecash διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κροατία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχίακρυπτο νομίσματα - Bitcoin, Monero, Ether


Από εδώ και στο εξής, δεχόμαστε επίσης κρυπτοσυχνότητες ως μέσο πληρωμής. Συγκεκριμένα, μπορεί να καταβληθεί εύκολα σε Bitcoin, Ether και Monero. Τόσο εύκολο πληρωμής με BTC, ETH & XMR: στο ταμείο επιλέξτε "CoinPayments.net - Bitcoin ή αιθέρα." Θα προωθούνται αυτόματα με την πληρωμή και στη συνέχεια μόνο που χρειάζεται είναι να σαρώσει τον εμφανιζόμενο κωδικό QR με το Crypto εφαρμογή Πορτοφόλι σας.

Η πληρωμή κρυπτογράφησης διατίθεται στις ακόλουθες χώρες:
παγκόσμιος


με αντικαταβολή

Nachnahme Post

Η πληρωμή θα γίνει κατά την παράδοση του πακέτου από τον courier. Χρεώνουμε επιπλέον χρέωση 6,00 € για παραδόσεις στην Αυστρία και 12,00 € για παραδόσεις στη Γερμανία. Η παράδοση με αντικαταβολή είναι δυνατή μόνο με παραγγελίες από τη Γερμανία και την Αυστρία.

Η παράδοση με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες χώρες:
Γερμανία, Αυστρία